Forsikringsskader

Autopunkt tager sig af forsikringsskader

Har du været indblandet i et trafikuheld, eller har din bil af andre årsager pådraget sig skader, hvor forsikringen er inddraget? Så står vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig ud på landevejen igen! Hos Autopunkt i Herning har vi både kompetencerne og værktøjet til at udføre alle former for forsikringsskader gennem alle forsikringsselskaber. Vi foretager forsikringsskader på alle biler, uanset mærke og årgang, og benytter os altid kun af kvalitetsreservedele.

Vi klarer sagen fra start til slut

Vi har mange års erfaring med forsikringsskader og kan derfor varetage hele sagen fra start til slut, hvor vi hjælper dig gennem hele processen. Det gælder både, når skaderne skal opgøres og meldes til forsikringen, selve udbedringen af skaderne og opkrævningen fra forsikringsselskabet. Er der skader, vi ikke kan udbedre, benytter vi os af vores dygtige samarbejdspartnere. Det eneste du skal gøre er at indlevere bilen - så klarer vi resten. Desuden stiller vi en gratis lånebil til rådighed, så du kan klare hverdagen som før, mens vi arbejder på bilen.

Vi samarbejder med Tryg

Hos Autopunkt samarbejder vi med Tryg og er et af Trygs fordelsværksteder, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig, om at arbejdet til hver en tid bliver udført grundigt og korrekt.

Skal vi hjælpe dig?

Har din bil været udsat for en skade, står vi altid klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning, kontakt til forsikringsselskab og udbedring af skader. Vil du høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på 32 16 97 47 eller 31 34 54 14, eller du kan sende os en mail til service@autopunkt.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål. Med base i Herning, hjælper vi hver dag kunder fra Midtjylland med forsikringsskader og meget andet.